Bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L. Nu online

Inschrijven gratis webinarInschrijven scholing

De bijscholing  koolhydraatbeperking SML is geaccrediteerd voor diëtisten en poh’s

‘Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt?’

In de titel: Koolhydraatbeperking S,M,L staat SML voor streng, matig, licht.

Deze bijscholing is de meest langstlopende en succesvolle bijscholing over koolhydraatbeperking voor diëtisten en andere (diabetes)professionals.

Ben jij diëtist, (huis)arts, diabetesverpleegkundige of praktijkondersteuner? Dan krijg je accreditatiepunten voor deze bijscholing. Een zeer praktische bijscholing waar je direct mee aan de slag kunt bij je eigen cliënten. Alles over insulineresistentie en diabetes2 omkeren met mijn eigen diabetesmedicatie afbouwschema voor demedicaliseren. Dit staat ook in mijn boek: Diabetes overwinnen en voorkomen dat gratis wordt opgestuurd na de bijscholing gevolgd te hebben.

Wil je meer werkplezier door betere resultaten? Dan is deze bijscholing echt iets voor jou!

Of schrijf je eerst in voor mijn gratis webinar:

8 tips als afvallen of diabetes 2 omkeren stagneert.

Daarin geef ik je de eerste informatie en aan het eind geef ik  je een kortingscode (diabetes overwinnen) voor de online bijscholing. In de webinar alles over hoe de spaarstand ontstaat, te voorkomen en te behandelen is.

Schrijf je hier voor mijn gratis webinar.

De webinar geef ik inmiddels elke maand live.

Mocht je op dat tijdstip niet kunnen, schrijf je dan toch in. In je mail ontvang je een linkje om de herhaling te zien.

 

Bijscholing koolhydraatbeperking S,M,L  voor diëtisten en andere (diabetes)professionals

Volg ook mijn gratis webinar. Daar geef ik je een kortingscode (diabetes overwinnen) die je kunt gebruiken bij het inschrijven voor deze online bijscholing van 3 uur.

Voor diëtisten is de accreditatie 3 punten, voor poh’s (NVvPO en V&VN) 5 punten,

Metabool syndroom en insulineresistentie

Toepassing van koolhydraatbeperkte dieetadviezen zijn vooral van belang in de behandeling van overgewicht door insulineresistentie en zeer effectief bij metabool syndroom en diabetes 2. Door de betere resultaten geeft het voor iedereen meer werkplezier en voor de diëtist ook meer verwijzingen.

Wat is koolhydraatarm, ketogeen, LCHF, IF ofwel intermittent fasting, ketonen, ketose, keto-acidose, spaarstand? En moet je er iets mee, zo ja, hoe dan? Hoe gaat demedicaliseren bij diabetes 2? Mag je wel vasten als je diabetes hebt? Voorkom de valkuilen en de vele fouten die ik om me heen zie gebeuren bij koolhydraatarm, keto, LCHF en diabetesmedicatie afbouwen.

Wil jij je kennis en toepassing vergroten over alles wat met diabetesbehandeling nieuwe stijl (diabetes 2 overwinnen  door omkeren) en koolhydraatarme dieetadviezen te maken heeft, de ‘spaarstand’ bij afvallen voorkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De resultaten in mijn praktijk heb ik gepubliceerd in een wetenschappelijk artikel.

Inhoud van de bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L

In deze geaccrediteerde bijscholing geef ik tips hoe je afvallen verder kunt stimuleren bij metabool syndroom en hoe je diabetes 2 kunt overwinnen door omkeren. Mijn schema van demedicaliseren leg ik uit. Hoe laag ga je met koolhydraten, hoe zit het met vetten? Hoe verlaag je diabetesmedicijnen? Hoe kan je met voeding inflammatie verminderen en je weerstand verhogen, bloeddruk en cholesterol verbeteren? Hoe zit het dan met LDL-cholesterol, verzadigde vetten, is vasten een goed idee, ketonen en keto-acidose wat is het verschil? Wat heb je aan het meten van insuline? Dat kan tegenwoordig met bloed uit een vingerprik. Er wordt een gecombineerde OGTT en IRT (orale glucose tolerantie test en insuline respons test) gemaakt.

Dat komt allemaal aan de orde in de bijscholing.

Dit vonden eerdere deelnemers van deze bijscholing:

Dank voor de leerzame scholing.
Bedankt voor een leuke presentatie. Heel leerzaam.
Dank je voor je duidelijke presentatie! Toch weer nieuwe dingen geleerd! Fijn!
Super bedankt voor de leerzame cursus, ik heb veel geleerd.
Dank voor de leerzame scholing.