Bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L. Nu online

Inschrijven gratis webinarInschrijven scholing

De bijscholing  koolhydraatbeperking SML is geaccrediteerd voor diëtisten en poh’s

‘Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt?’

S,M,L staat SML voor streng, matig, licht.

Deze bijscholing is de meest langstlopende en succesvolle bijscholing over koolhydraatbeperking voor diëtisten en andere (diabetes)professionals.

Ben jij diëtist, diabetesverpleegkundige of praktijkondersteuner? Dan krijg je accreditatiepunten voor deze bijscholing. Een zeer praktische bijscholing waar je direct mee aan de slag kunt bij je eigen cliënten. Alles over insulineresistentie en diabetes 2 omkeren met mijn eigen diabetesmedicatie afbouwschema voor demedicaliseren. Dit staat ook in mijn boek: Diabetes overwinnen en voorkomen dat gratis wordt opgestuurd na de bijscholing gevolgd te hebben. Dit medicatieafbouw schema leg ik uit in de bijscholing.

Download hier het medicatieafbouw schema

Wil je meer werkplezier door betere resultaten? Dan is deze bijscholing echt iets voor jou!

Of schrijf je eerst in voor mijn gratis webinar:

8 tips als afvallen of diabetes 2 omkeren stagneert.

Daarin leg ik onder andere uit hoe de spaarstand ontstaat (en nee dat is niet omdat je te weinig eet maar omdat je verkeerd eet) hoe de spaarstand te behandelen is en aan het eind geef ik  je een kortingscode (diabetes overwinnen) voor de online bijscholing. In de webinar alles over hoe de spaarstand ontstaat, te voorkomen en te behandelen is.

Schrijf je hier voor mijn gratis webinar. Het is ‘on demand’ dus te bekijken wanneer het jou uitkomt.

Bijscholing koolhydraatbeperking S,M,L  voor diëtisten en andere (diabetes)professionals

Volg ook mijn gratis webinar. Daar geef ik je een kortingscode (diabetes overwinnen) die je kunt gebruiken bij het inschrijven voor deze online bijscholing van 3 uur.

Metabool syndroom en insulineresistentie behandelen,

diabetes 2 omkeren

Toepassing van koolhydraatbeperkte dieetadviezen zijn vooral nodig bij de behandeling van overgewicht door insulineresistentie en zeer effectief bij metabool syndroom en diabetes 2. Door de betere resultaten geeft het voor iedereen meer werkplezier en voor de diëtist ook meer verwijzingen.

Wat is koolhydraatarm, keto, LCHF, IF ofwel intermittent fasting, ketonen, ketose, keto-acidose, spaarstand? En moet je er iets mee, zo ja, hoe dan? Hoe gaat demedicaliseren bij diabetes 2? Mag je wel vasten als je diabetes hebt? Voorkom de valkuilen en de vele fouten die ik om me heen zie gebeuren bij koolhydraatarm, keto, LCHF en diabetesmedicatie afbouwen.

Wil jij je kennis en toepassing vergroten over alles wat te maken heeft met insulineresistentie, diabetesbehandeling nieuwe stijl (diabetes 2 overwinnen  door omkeren) en koolhydraatarme dieetadviezen, de ‘spaarstand’ bij afvallen voorkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De resultaten van diabetes 2 omkeren in mijn praktijk heb ik gepubliceerd in een wetenschappelijk artikel. En eerlijk, ze zijn zelfs beter dan dure groepsprogramma’s voor omkeren van diabetes.

Inhoud van de bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L

In deze geaccrediteerde bijscholing geef ik tips hoe je afvallen verder kunt stimuleren bij metabool syndroom en hoe je insulineresistentie en diabetes 2 kunt overwinnen door omkeren. Mijn schema van demedicaliseren leg ik uit. Hoe laag ga je met koolhydraten, hoe zit het met vetten? Hoe verlaag je diabetesmedicijnen? Hoe kan je met voeding inflammatie verminderen en je weerstand verhogen, bloeddruk en cholesterol verbeteren? Hoe zit het dan met LDL-cholesterol, verzadigde vetten, is vasten een goed idee, ketonen en keto-acidose wat is het verschil? Wat heb je aan het meten van insuline? Dat kan tegenwoordig met bloed uit een vingerprik. Er wordt een gecombineerde OGTT en IRT (orale glucose tolerantie test en insuline respons test) gemaakt.

Lees hier meer MeetIns, centrum voor insulineresistentie en meten van insuline via de insuline respons test.

Dit vonden eerdere deelnemers van deze bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L:

Dank voor de leerzame scholing.
Bedankt voor een leuke presentatie. Heel leerzaam.
Dank je voor je duidelijke presentatie! Toch weer nieuwe dingen geleerd! Fijn!
Super bedankt voor de leerzame cursus, ik heb veel geleerd.
Dank voor de leerzame scholing.