Release: Nieuw Boek!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn nieuwste en vierde boek ‘Diabetes Overwinnen’! Waar de andere drie boeken geschreven waren voor iedereen die af wil vallen, is dit nieuwe boek specifiek voor patiënten met diabetes. Het doel van dit boek is om patiënten diabetes te laten overwinnen en minder medicijnen te gebruiken in plaats van meer. Zoals jullie weten adviseer ik daarom al jaren om voor gezonde koolhydraatarme voeding te gaan. In dit nieuwe boek leg ik dan ook alles uit over de koolhydraatbeperkte leefstijl. Hoe kun je deze leefstijl aanpakken en welke actiestappen kun je zetten om te starten?

Inhoud boek

Dit prachtige boek bevat ook 15 flexibele, drieluik-dagmenu’s om je eigen dag- en weekmenu’s samen te stellen. Je kunt zo eindeloos variëren. Hiervoor heeft Sonja van Veen heerlijke recepten ontwikkeld. Hoe maak je zelf bijvoorbeeld heel simpel bouillonpasta? Het heeft veel toepassingen en je hebt geen bouillonblokjes, vol onnodige toevoegingen, meer nodig! Daarnaast zijn er receptenvariatiekaarten opgenomen.

Speciaal voor professionals is ook een hoofdstuk opgenomen met daarin het schema en uitleg om diabetesmedicijnen te verlagen en te stoppen: demedicaliseren. De inhoudsopgave, een impressie van de inhoud en de achterzijde van het boek met enkele recensies van twee huisartsen en een specialist die het boek beoordeeld hebben zijn hier te vinden.

Ik hoop met dit boek wederom weer veel mensen te kunnen helpen. Samen gaan we de strijd aan tegen diabetes.

Diabetes Overwinnen

[add_to_cart id=”693″]