Het schoonheidsgeheim is vasten!

Het schoonheidsgeheim is vasten!

Het schoonheidsgheim van een beroemde Amerkiaanse actrice is vasten!

Dit onthult de actrice Jennifer Aniston in de  Telegraaf.

Zo blijft Jennifer Aniston (50) eeuwig ACHTTIEN!

Jennifer Aniston mag dan inmiddels vijftig zijn, ze heeft nog altijd een jeugdige uitstraling die haar een kwart eeuw typeert.

Jennifer Aniston mag dan inmiddels vijftig zijn, ze heeft nog altijd een jeugdige uitstraling die haar een kwart eeuw typeert.

Als 25-jarige brak JENNIFER ANISTON als Rachel Green door in hitserie Friends, een rol waar ze onder andere een Emmy Award en een Golden Globe voor mocht ophalen. Inmiddels zijn we een kwart eeuw verder, maar heeft de actrice nog altijd die kenmerkende jeugdige uitstraling die haar al zo lang typeert.

Natuurlijk, zo zegt ze deze week, sport ze vijf keer per week om in shape te blijven, maar het is vooral het ’16/8’-dieet dat haar, volgens haar zeggen dan, die nog altijd jeugdige look geeft.

Dat voedingsregime houdt in dat er op een dag maar acht van de vierentwintig uur gegeten mag worden, vaak tussen één uur in de middag en negen uur ’s avonds. Voor Aniston betekent dat dus: geen ontbijt, maar slechts zwarte koffie en, ach, in een gekke bui een selderijsapje.

“Ik voel me als herboren”

,,Sinds ik ermee begonnen ben, zag ik de kilo’s eraf vliegen. Voor mij dus geen eten meer in de morgen. Ik voel me als herboren.’’

Ook op sociale media lijkt die ’wedergeboorte’ te hebben plaatsgevonden. ’Jen’ heeft inmiddels namelijk ook een Instagram-account! Ze lijkt de smaak te pakken te hebben en plaatste zowaar al vier berichten…

Opvallend is hoe populair Jennifer Aniston nog altijd is. In amper een week heeft ze al bijna ZESTIEN MILJOEN volgers. Ter vergelijking: Friends-actrice COURTENEY COX (55), al veel langer actief op Instagram, moet het doen met een ’schamele’ vijf miljoen. Van rancune van haar kant is echter geen sprake. Courteney verwelkomde haar collega met een bericht: ’Welkom op sociale media. Soms is het kl#te, maar je zal ervan gaan houden.

Meteen heeft Jennifer al mogen ervaren wat de gevolgen kunnen zijn van het ’posten’ van een foto. Ze plaatste een selfie met haar voormalige ’friends’, waarna er complete consternatie onder hun fans ontstond. Op een telefoon, zichtbaar op de foto, zou cocaïne hebben gelegen… Het zou een storm in een glas water zijn gebleken, maar de impact was er niet minder om.

Na Jen’s twee mislukte huwelijken – met niet de minsten, BRAD PITT en JUSTIN THEROUX – is zij nu als Sara nog steeds vrijgezel. Zelf geeft Jennifer Aniston daar niet om. ,,Ik ben nu gewoon gelukkig met mijzelf.’’

Lees hier mijn blog over vasten, voorbereidingen en hoe weer starten.
Bekijk hier mijn video over intermittent fasting, IF, vasten. Deel 1
Bekijk hier mijn video over vasten deel2: verantwoord ouder worden
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om te horen wanneer ik weer een 40 uur vasten-challenge  organiseer. Download meteen mijn E-boek.