Bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L. Nu online

Inschrijven gratis webinarInschrijven scholing


Geaccrediteerde bijscholing  koolhydraatbeperking SML voor diëtisten

‘Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt?’

S,M,L staat voor streng, matig, licht. Dit is de meest langstlopende en succesvolle bijscholing over koolhydraatbeperking voor diëtisten en andere (diabetes)professionals.

Ben jij diëtist, (huis)arts, diabetesverpleegkundige of praktijkondersteuner? Dan krijg je accreditatiepunten voor deze bijlscholing. Koolhydraatbeperking S,M,L. Welke maat heeft je cliënt? is dus cryptisch bedoelt. Ik leg je uit hoe ver je koolhydraten kunt beperken en voor welke doelgroep.

Wil je meer werkplezier door betere resultaten? Dan is deze bijscholing iets voor jou!

Of schrijf je eerst in voor mijn gratis webinar:

8 tips als afvallen of diabetes 2 omkeren stagneert.

Daarin geef ik je de eerste informatie en aan het eind geef ik  je een kortingscode voor de online bijscholing.

Schrijf je hier voor mijn gratis webinar.

De webinar geef ik inmiddels elke maand live.

Mocht je op dat tijdstip niet kunnen, schrijf je dan toch in. In je mail ontvang je een linkje om de herhaling te zien. De herhaling is nog vier dagen na de webinar te bekijken.

Zie hier mijn agenda voor data van de volgende webinar en online bijscholing.

Bijscholing koolhydraatbeperking S,M,L  voor diëtisten en andere (diabetes)professionals

Volg eerst mijn gratis webinar. Daar geef ik je een kortingscode die je kunt gebruiken bij het inschrijven voor deze online bijscholing van 3 uur.

Metabool syndroom en insulineresistentie

Toepassing van koolhydraatbeperkte dieetadviezen zijn vooral van belang in de behandeling van overgewicht bij metabool syndroom en diabetes 2. Door de betere resultaten geeft het voor iedereen meer werkplezier en voor de diëtist ook meer verwijzingen.

Wat is koolhydraatarm, ketogeen, LCHF, IF ofwel intermittent fasting, ketonen, ketose, keto-acidose, spaarstand? En moet je er iets mee, zo ja, hoe dan? Hoe gaat demedicaliseren bij diabetes 2? Mag je wel vasten als je diabetes hebt?

Wil jij je kennis en toepassing vergroten over alles wat met diabetesbehandeling nieuwe stijl (diabetes 2 overwinnen  door omkeren) en koolhydraatarme dieetadviezen te maken heeft, de ‘spaarstand’ bij afvallen voorkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

De resultaten in mijn praktijk heb ik gepubliceerd in een wetenschappelijk artikel.

Inhoud van de bijscholing Koolhydraatbeperking S,M,L

In deze geaccrediteerde bijscholing geef ik tips hoe je afvallen verder kunt stimuleren en hoe je diabetes 2 kunt overwinnen door omkeren. Hoe laag ga je met koolhydraten, hoe zit het met vetten? Hoe verlaag je diabetesmedicijnen? Hoe kan je met voeding inflammatie verminderen en je weerstand verhogen, bloeddruk en cholesterol verbeteren? Hoe zit het dan met LDL-cholesterol, is vasten een goed idee, ketonen en keto-acidose wat is het verschil? Hoe voorkom je de spaarstand?

Dat komt allemaal aan de orde in de bijscholing.