Online dieetbegeleiding in koolhydraatarm dieetadvies

Wil je dieetbegeleiding én persoonlijk dieetadvies?

Laat je dan online begeleiden door mij. Bouw je persoonlijke dossiermap op en krijg wekelijks persoonlijk advies, feedback en coaching over koolhydraatarme voeding en (indien van toepassing) afbouwen van je diabetesmedicijnen. 

Iedereen kan gratis een account aanmaken. klik op de onderstaande knop. Dan kom je meteen in je eigen persoonlijke dossier. Je kunt dan al een en ander invullen zoals gewicht, lengte en buikomvang. Maar ook medicijngebruik en evt bloedsuikerwaarden indien je die zelf kunt meten.

Wil je hierbij mijn begeleiding? Zet dan je gratis account om in een betaald account.

Van gratis account naar een betaald account

Je kunt je gratis account zelf omzetten in een betaald account door de factuurknop te activeren. Na betaling van de factuur start mijn online dieetbegeleiding.

Je kunt dan een paar keer een eetdagboek invullen waardoor ik een beeld krijg van je huidig eetpatroon. Aan de hand daarvan maak ik een dieetadvies en dat bespreken we ook  telefonisch.

Meld je aan voor online diabetes- en/of gewichtsbegeleiding. Je krijgt dan intensieve dieetbegeleiding, wekelijks feedback van mij. De factuur komt per drie maanden en bedraagt 72 euro. Alleen de eerste factuur die inclusief een analyse van je eetpatroon en een telefoongesprek is, vergelijkbaar met een intake, is 90 euro.

Vergoeding factuur 

De factuur is te voldoen via iDeal of door overmaking via de bank. Vraag aan mij de Medische Diagnose Code die op de factuur ingevuld moet worden en stuur de factuur daarna door naar je zorgverzekeraar. Je krijgt een deel (afhankelijk van je verzekering ongeveer 50%) van je factuur vergoed of het komt in je eigen risico.  

Account aanmaken