Online dieetbegeleiding in koolhydraatarm dieetadvies

Wil je dieetbegeleiding én persoonlijk dieetadvies?

Laat je dan online begeleiden door mij. Bouw je persoonlijke dossiermap op en krijg persoonlijk advies en coaching over koolhydraatarme voeding en (indien van toepassing) je diabetesmedicijngebruik. 

Iedereen kan gratis een account aanmaken in deze website en gebruikmaken van een persoonlijk dossier. Je kunt daarin je gewicht en je buikomvang invullen. Na een paar keer ontstaat daar een grafiek van. Het zal je motiveren om bewuster met voeding en gewicht bezig te zijn. Dit alles in je eigen persoonlijke dossier. Wil je hierbij begeleiding, zet dan je gratis account om in een betaald account.

Van gratis account naar een betaalde account

Je kunt je gratis account zelf omzetten in een betaald account door de factuurknop te activeren. Na betaling van de factuur start mijn online dieetbegeleiding.

Je kunt dan een paar keer een eetdagboek invullen waardoor ik een beeld krijg van je huidig eetpatroon. Aan de hand daarvan maak ik een dieetadvies en overleg dat de eerste keer ook telefonisch.

Meld je aan voor online diabetes- en/of gewichtsbegeleiding. Via een abonnement krijg je een intensieve dieetbegeleiding, tips en feedback van mij. De factuur komt per drie maanden en bedraagt 72 euro. 

Vergoeding factuur 

De factuur is te voldoen via iDeal of door overmaking via de bank. Vraag aan mij de Medische Diagnose Code die op de factuur ingevuld moet worden en stuur de factuur daarna door naar je zorgverzekeraar. Je krijgt een deel (afhankelijk van je verzekering ongeveer 50%) van je factuur vergoed of het komt in je eigen risico.

De factuur voor een consult in de praktijk bedraagt 90 euro (5 kwartier). Deze is ook op te sturen naar je zorgverzekeraar en wordt op dezelfde manier deels vergoed.  

Account aanmaken