LCHF Belevingsmarkt 19 mei 2019

 

 Nieuwsbrief Mei 2019

Beste lezer,

Binnenkort gaat het weer gebeuren: op zondag 19 mei wordt voor de 2e keer de LCHF Belevingsmarkt in Leende georganiseerd.  Dit is een dag om de koolhydraatarme leefstijl zelf te ervaren.
LCHF staat voor Low Carb High Fat en kan vertaald worden met Laag Koolhydraat Hoog Vet maar ook met Low Carb Heathy Food. Ofwel: Laag Koolhydraat Gezonde Voeding.
Dit unieke evenement gaat weer plaatsvinden in het Brabanste dorp Leende wat inmiddels ook bekend staat als Gezonddorp Leende.
Er zijn kookworkshops, presentaties, proeverijen, alles wat met de koolhydraatarme leefstijl te maken heeft. Een dag om zelf LCHF te beleven.
Volg jij de koolhydraatarme leefstijl al, denk je er over of wil je er meer informatie over? Dan is het super leuk om deze dag meer kennis en inspiratie op te komen doen. Deze dag heb ik speciaal voor jou enkele leuke aanbiedingen!

Meer over ‘Diabetes Overwinnen’

Aanbiedingen

Het belooft net als vorig jaar een prachtige dag te worden. Deze dag geef ik zelf twee presentaties. Eén lezing over Diabetes overwinnen voor iedereen met diabetes of pre-diabetes. Mooie bloedsuikerwaarden zonder medicijnen. En bij diabetes type 1 bereik je mooie stabiele bloedsuikerwaarden met minder insuline. Geen wisselende bloedsuikers, geen hypo’s meer en weer spontaan iets kunnen ondernemen is ook een overwinning! Schrijf je hier in voor de lezing van 13.00 uur.
Tijdens deze lezing verloot ik een kaartje zodat 1 persoon het geld van 2 toegangskaartjes terug krijgt.
De tweede lezing is voor diabetesprofessionals: Diabetesbehandeling nieuwe stijl met focus op de juiste voeding in plaats van focus op medicijnen. Schrijf je hier in voor de lezing van 15.00 uur.

Als je deze dag mijn nieuwste boek koopt – ik heb een mooie beursaanbieding voor je – en je start nog deze maand mei met mijn online begeleiding dan ontvang je 12 euro korting voor de eerste periode. Hierover hieronder meer.
Kom dus kijken en hapjes proeven bij mijn kraam. We hebben nog een ander uniek product ontwikkeld!

Arjan spoot 32 jaar insuline

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik een nieuw boek gelanceerd heb: Diabetes overwinnen. Al erg veel mensen hebben er kennis mee gemaakt en de eerste reacties zijn super! ‘Een must have voor iedereen met diabetes EN je behandelaar!’
Een patiëntenverhaal dat niet in het boek staat is dat van Arjan. Hij heeft 32 jaar insuline gespoten. De laatste jaren 135 eenheden per dag met de insulinepomp. Zijn behandelaars konden de wisselende bloedsuikers niet onder controle krijgen en Arjan kon er niet goed door functioneren. Hij eet nu koolhydraatarm volgens mijn adviezen, zit binnen 2 weken op nog maar 12 eenheden insuline met betere bloedsuikerwaarden! Na het weekend gooit hij zijn insulinepomp overboord!
Wil jij ook mijn begeleiding? Dat kan onder andere online via mijn website. Start nog deze meimaand.
Mijn adviezen staan ook in mijn nieuwste boek Diabetes overwinnen. De inhoudsopgave, een impressie van de inhoud en de achterzijde van het boek met enkele recensies van twee huisartsen en een specialist die het boek beoordeeld hebben zijn hier te vinden.

Bestel nu!