Dé truc bij afvallen en volhouden als resultaten stagneren

Dé truc bij afvallen en volhouden

Dé truc bij afvallen en vohouden als restulaten stageneren. Wat is die truc? Afvallen gaat met ups en downs. Met afvallen wil je een gezond gewicht bereiken. Maar helaas gaat dit niet altijd met het rewenste resultaat. Het avallen wil nog wel eens stagneren. Zie het dan maar eens vol te houden.

Dat gaat niet met een dieet maar dat lukt als je een gezonde leefstijl volgt. Met name de koolhydraatarme leefstijl is zeer efficiënt als het gaat om blijvend en gezond afvallen en diabetes type 2 te overwinnen door het om te keren.

Blue monday, je goede voornemen gevlogen

Maar wat als de resultaten tegenvallen en je wil stoppen? Of wat als je het moeilijk vind om vol te houden omdat je steeds hongerig bent?

Je kunt zo’n blue monday gevoel hebben dat je vol goede voornemens bent begonnen, maar na een paar weken blijkt het tegen te vallen. Lang niet iedereen valt meteen kilo’s af. Ook al lijkt dat wel als je naar social media kijkt. Bij veel mensen vallen resultaten tegen. Dan moet je er nóg meer voor doen. Maar doe het wel op de juiste manier!

Essentieel bij afvallen: minder koolhydaten en daarna minder calorieën

Een essentiële volgorde bij afvallen: koolhydraatarm en daarna minder kcal (NOOIT meer kcal!) maar niet door magere producten te eten: don’t go for light, go for ful. Geen magere producten maar juist volle producten. Minder eten en kleinere porties. Of vasten. Door intermittent fasting ga je vanzelf ook minder eten.

Lees hier mijn blog over 6 veel gemaakt koolhydraatarm dieetfouten die volhouden tegenstaan omdat je geen resultaat hebt. Het gewicht stagneert.

Hoe je een nieuwe leefstijl gaat voorbereiden en volhouden is ook na te lezen in mijn boek Diabetes overwinnen wat ook geschikt is als het gaat om overgewicht overwinnen

Schrijf je hier in voor mijn gratis webinar: 8 tips als afvallen of diabetes 2 omkeren stangeert